
Har länge velat prova någon av dessa:
http://www.tasteline.com/Artiklar_och_guider/I-Populara-teman/Bakning/Gor-egna-lyxsemlor/
De ser så läckra ut att man blir galen. Jag har en burk hjortronsylt från livräddaren IKEAs epicerie suedois, som behövs ätas upp snarast (utgångsdatum passerat), så man kanske skulle försöka sig på hjortronsemlorna? M är jobbig och kallar semlor ”chous a la creme” hela tiden. Detta sticker i mitt nationalisperfektionistöga och och jag svarar honom för tusende gången att ” – det heter faktiskt semlor! [ssääämlooorr]... ”
http://www.tasteline.com/Artiklar_och_guider/I-Populara-teman/Bakning/Gor-egna-lyxsemlor/
De ser så läckra ut att man blir galen. Jag har en burk hjortronsylt från livräddaren IKEAs epicerie suedois, som behövs ätas upp snarast (utgångsdatum passerat), så man kanske skulle försöka sig på hjortronsemlorna? M är jobbig och kallar semlor ”chous a la creme” hela tiden. Detta sticker i mitt nationalisperfektionistöga och och jag svarar honom för tusende gången att ” – det heter faktiskt semlor! [ssääämlooorr]... ”
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar